TuloPOS ja lisäpalvelut

Jokainen ravintola on erilainen. Siksi TuloPOS-paketti räätälöidään vastaamaan tarpeisiin.

TuloPOS asennetaan toimivaksi

TuloPOS-paketti sisältää TuloPOS-kassajärjestelmän laitteineen, huolellisen asennuksen sekä perusteellisen koulutuksen. Kuukausimaksuun sisältyy laitepalvelu, eli käytössänne on aina toimivat laitteet. Lisäksi maksuton tuki auttaa tarvittaessa klo 9-23:30 joka päivä ensimmäiset 3 kuukautta.

 


Huolehdimme, että alku on vaivaton

Kokemuksemme mukaan - sekä käyttäjinä että toimittajina – uuden järjestelmän käyttöönottoon ei riitä yksittäinen vartin tai kahden tunnin asennus- ja koulutushetki. Aidosti toimiva käyttöönotto on prosessi, joka alkaa ensimmäisestä tapaamisesta ja päättyy vasta sitten, kun henkilökuntanne kokee kassan omakseen.

 1. Ensitapaamisen tarkoitus on varmistaa, että valitsemme ravintolaanne parhaimmat laitteet ja toimintamallit. Tapaamisen jälkeen teemme teille räätälöidyn tarjouksen.
   
 2. Seuraavaksi asennamme teille laitteet ja varmistamme, että ne toimivat oikein ja teille sopivalla tavalla.
   
 3. Asennuksen jälkeen pidämme käyttökoulutuksen teille sopivana ajankohtana. Halutessanne jatkokoulutamme ja tuemme käyttöä tarpeenne mukaan.
   
 4. Tarjoamme teille lisäksi kolme kuukautta maksutonta tukea.

Lisäpalvelut: laitteisto- ja IT-konsultointi

Laitteistopalvelu

TuloPOSin ohessa voimme toimittaa muitakin atk/it-ratkasuja yrityksenne tarpeen mukaisesti.

Maksupäätteet

TuloPOS-järjestelmän kanssa yhteensopivat maksupäätteet:

 • Verifone Vx690
 • Yomani Wordline

Toimitamme tarvittaessa muitakin maksupäätteitä.

Avaamassa uutta ravintolaa?

Mistä kannattaa hankkia maksupäätteet? Entä maksukortti- ja kauppiassopimus? Minkälainen nettiyhteys on ravintolan tarpeisiin riittävä, ja paljonko siitä kannattaa maksaa?

TuloPOS-kassajärjestelmän ohella kauttamme järjestyvät muutkin yrityksenne IT-tarpeet. Kysy lisää ja anna meidän auttaa – me tiedämme nämä!


Soita ja pyydä tarjous

Myynti

myynti@tulopos.fi

+358 40 593 0436